Konferenca e parë ndërkombëtare multidisciplinare 2018, Tetovë, Maqedoni

0
148

Konferenca e parë ndërkombëtare multidisciplinare (IMSC-2018) u mbajt në hotel LIRAKU në Tetovë me datën 26 maj, 2018 ku morën pjesë shumë studijues nga vendi, rajoni dhe bota. Konferenca u organizua nga Instituti për gjuhë angleze dhe studime amerikane. Konferenca e dytë planifikohet të mbahet në muajin shtator 2019 ku numri i delegatëve pritet të arrij deri në 100.

    Burimi: Aielas Tetovo (facebook page)

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here