Bie Facebook-u, Instagram-i dhe WhatsApp-i, nuk shfaqen fotografitë

0
129

Facebook, Instagram dhe WhatsApp vuajnë nga ndërprerjet në Amerikë dhe Evropë Një ndërprerje globale e Facebook-ut në shfaqjen e fotografive është duke ndodhur tani.

Përdoruesit raportojnë se postimet ose fotografitë specifike nuk shfaqen, por ato mund të ngarkohen.

Probleme të tilla raportohen në të gjithë botën, sipas faqes së internetit “Down Down”. Përdoruesit në Evropë, SHBA, Amerikën e Jugut dhe Japonia u prekën veçanërisht, me mijëra përdorues në të gjithë globin që hasnin probleme.

Problemet vijnë në të njëjtën kohë me WhatsApp. Edhe përdoruesit e Instagramit gjithashtu raportojnë kanë probleme, me fotot që dështojnë të ngarkohen në faqe.

Burimi: TETOVASOT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here