Gara për të parin e Fakultetit Filologjik në Universitetin e Tetovës vazhdon

0
445

Për dekan të fakultetit në garë janë dy pretendetët kryesor, që janë kuadër i dëshmuar profesional që ligjerojnë me vite në këtë universitet.

Gjatë ditëve të ardhshme kandidatët do të intervistohen dhe Keshilli do të përzgjedh kandidatin që do të ushtroj postin e DEKANIT të Fakultetit Filogjik ne Universitetin e Tetoves.

Kandidaturën për dekan tani më e kanë parashtruar dy profesorë, edhe ate Prof. Dr. Berton Sulejmani nga programi studimor gjuhë dhe letërsi shqipe dhe Prof.Dr. Florim Ajdini nga programi studimor gjuhë dhe letërsi angleze. Votimi pritet të bëhet në mënyrë demokratike, dhe unë besoj se do të fitojë dhe do të zgjidhet më i miri. Procedura e zgjedhjes do t’i ngjajë ruletit rus, pasi që atmosfera shkon ditë për ditë duke u nxehur.

Shkruan: Prof.Dr. Arburim Iseni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here