Ska lidhje se tjetri pengohet…!!!

0
77

(Tetovë 26 dhjetor 2019)

Kjo shoqëri nuk meriton aspak rrespekt. Qytetrimi në Tetovë është nën çdo nivel.
Mund të sëmuret njeriu dhe as ndihma e parë nuk mund të arrij në vendin e duhur shkaku i këtij personi që parkohet dhe zen rrugën të tjerëve pa asnjë ndërgjegje njerëzore. Mu në këtë lagje domethënë te rruga Dimo Gavrovski Kara, para ca kohe u ndez në flakë një ndërtesë dhe si pengesë e këtij lloj parkimi e kishin të pamundur të kaloj kamioni i zjarrëfiksëve për ta fikur zjarrin në kohën e duhur dhe ku dhe kishte humbur jetën një njeri dhe shumë të tjerë kishin marrur plagë të rënda nga zjarri. Përherë dikush e ka fajin për ate që ndodh te ne, mirëpo vetëm në Tetovë faji mbetet jetim. (inmediares.mk)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here