Edhe dy kolegë iu bashkangjitën stafit të rregullt të Fakultetit të Filologjisë

0
291

Sot me datën 30.12.2019, Këshilli i Fakultetit të Filologjisë mbajti edhe një mbledhje për t’i përfunduar punët para festave të fundvitit. Mbledhja si çdoherë ishte konstruktive, mirëpo sot ajo kishte edhe karakter konstituiv, pasi që edhe dy profesorë tjerë morrën statusin e tyre të rregullt. Urojmë dhe shpresojnë që të kemi dhe më shumë kyçje të këtilla edhe në vitin 2020 në fakultetin tonë tha Dekani Prof.Dr. Berton Sulejmani duke shtuar se po përmbyllim me sukses edhe këtë vit akademik dhe duke uruar që të gjithë së bashku të vazhdojmë të punojmë në këtë mënyrë edhe më tutje në të mirë të studentëve, fakultetit dhe universitetit. 

Shkruan: Prof.Dr. Arburim ISENI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here