Fejzë Demiri, shkrimtari që me veprat e tij po mundohet gjithnjë të lartësoj vlera dhe ura mirëkuptimi në shoqëri

0
76

Fejzë Demiri, shkrimtari që me veprat e tij po mundohet gjithnjë të lartësoj vlera dhe ura mirëkuptimi në shoqëri.

Në një kohë kur teknologjia po pushton çdo sekondë të të rinjëve tanë, tek Fejzë Demiri zë vend poezia dhe shkrimet në përgjithësi. Djaloshi 23 vjeçar, tanimë ka një bagazh krijues prej shtatë vitesh duke ofruar gjithnjë e më shumë vepra me cilësi dhe sasi të avancuara. Krijuesi Demiri, përveç poezisë e ka sprovuar veten edhe në gjini të tjera letrare, ku me shkrimet e tij të sukesshme po bën emër në vend dhe kudo në botë. Me shembullin e tij prej letrari të vyer, Fejzë Demiri na bën të kuptojmë se fallë vullnetit dhe përkushtimit të pashoq shumë gjëra në jetë mund të arrihen. Tek autori i ri, i cili po ecën me hapa të matur dhe të sigurt, gjejmë një numër të konsideruar poezish, që në vetvete ngërthejnë temën e dashurisë, ashtu siç e dëshirojnë dhe e përjetojnë të rinjtë, moshatarë të shkrimtarit i cili me mjaft përkushtim i është qasur artit të bukur të fjalës.

Shkrimtari Demiri, tanimë ka të botuara shtatë vepra të gjinive të ndryshme letrare, është duke punuar intenzivisht në prurje dhe botime librash të tjerë…

Shkruan: Fejzë Demiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here