FILLON EPOKË E RE PËR KOMBIN SHQIPTAR

0
28

Albinizmi do të jetë një frymë e re që do t’ia kthejë besimin dhe shpresën e humbur rinisë shqiptare.

Ka ardhur koha që nga skena politike të largohet kasta e vjetër politike.

Ka ardhur koha që shumë politikanë duhet ta kuptojnë se na nevojitet një klasë e re politike.

Ka ardhur koha për një kulturë të re të politikës dhe të punës.

Z. Albin Kurti me LVV dhe krahu progresist i znj. Vjosa Osmani në LDK janë forca e vetme lëvizëse që mundet ta përmbysë gjendjen.

Gjithsesi, dielli lind për të gjithë (popullore).

Shkruan: Shpëtim Pollozhani

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here