ISENI: Na duhen deputet me vizione të reja!

0
253

Vigjilenca më e madhe e partive politike në këto zgjedhje duhet të jetë në cilësinë e kandidatëve të propozuar për deputet dhe profilin e tyre gjithë dimensional.

Mjafton të shikohet gjendja e Parlamentit në Shqipëri për ta kuptuar rëndësinë e përzgjedhjes së kandidatëve.

Sot opozita në Shqipëri është po aq fajtore sa edhe këto deputet të cilët pranuan mandatin pas dorëheqjes së kolegëve të tyre.

Prandaj, në zgjedhjet e 12 prillit nuk duhet të faktorizohen njerëz me Etje per Lavdi, e as njerëz që u ngjajnë njerëzve të prekur nga Autizmi, në rastin konkret njerëz të fiksuar dhe mbushur me urrejtje ndaj kundër kandidatëve.

Vendit tonë i duhen deputetë me vizione të reja dhe jo deputetë në moshë te ri.

Deputetë të përgaditur për sfidat e reja mund të jenë vetëm ata që nuk janë peng i të kaluarës së tyre.

Shkruan: Premtim Iseni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here