PSE KAQ SHUMË XHELOZI?!…

0
102

PSE KAQ SHUMË XHELOZI?!…

A thua vetëm te ne shqitarët ndodhin këto gjëra që të shprehet kaq shumë xhelozi nda njerëzve të ditur, të ndershëm, të emancipuar dhe… Ata (ato)që kanë bërë dhe bëjnë vepra jo për veten e tyre personale, por për kombin, atdheun dhe popullin e tyre ne nuk i vlersojmë, por i xhelozojmë. A e dini kush e xhelozon, kush e nënçmon tek ne vlerën. E nënçmon antivlera, i padituri, hajni, i pamoralshmi dhe… E dini pse këtë e bëjnë të tillët?!… E bëjnë me shumë vetëdije dhe ate vetëm e vetëm për të i mbuluar dobsitë e tyre që i posedojnë. Edhe njëherë pyes veten?!… A thua vallë kjo ndodhë gjithkund apo vetëm tek ne shqiptarët?!… Të xhelozohet dhe të mos respektohet vlera, por të vlerësohet antivlera është për tu habitur?!…

Shkruan: Nehat Jahiu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here