Mezi pres ta shoh se si BDI do ta imponojë kushtin e Kryeministrit shqiptar gjatë bisedimeve për formimin e qeverisë!

0
34

Dervish ALIMI

Aleanca me Alternativen mund ta parakalojne BDI per te hyre sa ma shpejt ne qeveri, se vetem per njeren do te kete vend. Por kete here, nje parti shqiptare do t’i presi brenda dhe bash kam deshire ta shoh a do ta permendin te BDI-se kushtin e madh te kryeministrit shqiptar ne bisedime apo si zakonisht do t’ua hedhin fajin partive tjera shqiptare qe nuk e perqafuan kete ide “madhore” te saj dhe do ta lene per 20 vitet e ardhshme kismet…!