LOJTARË TË NDRYSHËM – QËLLIMI I NJEJTË!

0
27

Shkruan: Agron SHERIFI

LOJTARË TË NDRYSHËM – QËLLIMI I NJEJTË! Perderisa partite e taborit maqedonas bashkepunojne ne heshtje, partite “tona”, si gjithmone e hane njera tjetren, kjo sepse pushteti qe shohin politikanet, nuk eshte i njejti te cilin e sheh klasa punetore, pra qytetaret e rendomte! Ata (politikanet), vetem njehere ne kater vite flasin per flamurin, dygjuhesine, ekonomine, kombin dhe problemet sociale a dukurite dhe fenomenet negative ne shoqeri, ndersa brenda kater viteve sa jane ne pushtet, qe te gjithe jane vellezer ne ndarjen e tenderave dhe funksioneve e drejtorive! Qytetaret si gjithmone, mbeten te varfer, te deshperuar, te hutuar, te hidheruar me njeri tjetrin, sepse keshtu ndodh gjithmone, po se pastruam oborrin tone, nuk na e pastron as partia e as qeveria, po nuk ndoqem mesimet e Zotit, çfaredo pushteti te kene edhe ata politikanet, kurre nuk do te gezojne asgje, perpos zhgenjimit, humbjes dhe deshperimit!

(28.07.2020)