FENOMENI “PËRTEJ DASHURISË” NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË VERIORE!

0
13

Shkruan: Agron SHERIFI

Ata të cilët nuk kanë unin, qëndrimin dhe karakterin individual, identifikohen me subjektet politike, duke pretenduar se i “duan” aq shumë liderët e tyre partiak, aq sa vjen në shprehje edhe harresa dhe anashkalimi ndaj vetë prindërve të tyre të cilët i kanë rritur dhe edukuar!