Studenti duhet t’i bind të tjerët se do të jetë i...

0
Mirhat Aliu Thonë se jeta studentore është periudha e artë dhe më e vlefshme e jetës sonë. Realisht, askush nuk...

Malli të djeg zemrën!!!

0
Arburim Iseni Sot i bëra retro kujtimet e mia kohën kur isha nxënës i...

KRYEVEPRA PUBLICISTIKE E POETIT NEHAT JAHIU

0
BAKI YMERI Nehat Jahiu vjen para...

AKADEMIA SHQIPTARE-AMERIKANE E SHKENCAVE DHE ARTEVE NEW YORK, PRISHTINË, TIRANË, SHKUP...

0
AKADEMIA SHQIPTARE-AMERIKANE E SHKENCAVE DHE ARTEVE NEW YORK, PRISHTINË, TIRANË, SHKUP Nr....

ZAEVIT I RA MASKA E VIRUSIT TË NACIONALIZMIT!?

0
Vebi BEXHETI Deklarata e Liderit të LSDM-së, se do bashkëpunojë me Mickovskin dhe partinë e tij, për ndihmë reciproke...

Dialog semantiko-gjuhesor ndermjet “militanteve” apo anetareve te partive per slloganet e...

0
Dervish ALIMI BDI: "Une besoj" (ne cka, (ne Zot?!) -Shyqyr me ne fund qe...

Gjykata Speciale nuk cënoi të drejtën e Hashim Thaçit, ajo mbrojti...

0
PROF.DR. ASOC. ENVER BYTYÇI Më 22 korrik 2010 Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë në...

SQARIM PËR MANIPULIMIN ME MASËN!

0
Agron SHERIFI Voto këtë, voto ate! Kur një shoqëri vjen në këtë shkallë, saqë disa mandate ta shtypësh me...

Mezi pres ta shoh se si BDI do ta imponojë kushtin...

0
Dervish ALIMI Aleanca me Alternativen mund ta parakalojne BDI per te hyre sa ma shpejt ne qeveri, se vetem...

PËRMENDORE KUJTIMESH PËR VENDLINDJEN DHE NJERËZIT E SAJ

0
Besim MUHADRI Libri me kujtime dhe refleksione Lulëkuqe mbi varre, i Nehat Jahiut është...

POPULLIT I DUHET DHËNË LLOGARI PËR TRADHËTINË DHE KRIMIN 18 VJEÇAR,...

0
Agron SHERIFI Në saje të zgjedhjeve parlamentare, BDI-ja përpara se të japë premtime, duhet t'i japë llogari popullit,...

Ironizon BELA: Para syve të popullit po luhen përplot lojëra e...

0
Valon BELA Para syve të popullit po luhen përplot lojëra e dredhi. Krejt këto me qëllim të poshtër; atë...

Rerospektivë: Si na doli situata jashtë kontrollit, ku gabuam apo kush...

0
Qufli OSMANI Mjekët do të pohonin: Nuk na dëgjuan!”. Ekonomistët: “Mungonin injeksione financiare!”. Politikanët: “Rekomandimet nuk zbatoheshin!”. Portalet: “Konspiracion...

Sherifi ka nja dy fjalë për kaqolët që flasin në emër...

0
Agron Sherifi Këta hajnat të cilët pa një pa dy flasim në emër të luftës, (Në R. e Kosovës...

Frika vjen nga mosnjohja, nga mosdija!

0
Agron Sherifi Frika vjen nga mosnjohja, nga mosdija; njeriu ka frikë nga e panjohura ndërsa e panjohura vjen...

Pse Q-ja në vend të Ç-së dhe e kundërta?

0
Donika Bakiu Asnjë shkronjë në alfabet nuk është kot edhe as nuk do të jetë.

PËRSHTYPJET E NJË BISEDE QË MË LA NEHAT JAHIU GJATË NJË...

0
Ta duash jetën nga toka, por edhe me sytë nga populli Nehat jahiu e kaloi një pjesë të madhe të jetës së...

DEMOKRACIA NË KOSOVË DHE NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT!

0
Demokracia është sistem i qeverisjes që buron nga populli, është dhe duhet të jetë gjithnjë në funksion të popullit; ndërsa në Kosovë...

GJILPËRA NË ËNDËR, PLAKU NË DASHURI

0
Autore: Sibela Alimovska Një grua që zgjedh një partner shumë më të vjetër, fillon një marrëdhënie...

INVESTIMI NË DITURI

0
Shkruan: Nehat JAHIU Çdo investim i mirë që bëhet në interes të njerëzimit është shumë i vlefshëm. Të gjithë...