Monday, September 21, 2020

Infinite Load Articles

Po të ishit ju gjykatës, si do e zgjidhnit këtë çështje!?

0
Shkruan: Agron SHERIFI Në shtetin e Teksasit në SHBA, një biznesmen vendosi të hapë një pijetore dhe...

REFLEKTIM I HOLLËSISHËM PËR T’I THIRRUR VETËDIJES NË KOHËRA TË TURBULLTA!

0
Shkruan: Agron SHERIFI Pandemia eshte biznes dhe asgje tjeter, pavaresisht prezences se virusit! Per cdo vit ne mbare boten...

DILEMA: Zgjidhje apo zgjedhje?!

0
Shkruan: Qufli OSMANI Jemi fillë përpara fillimit të vitit të ri shkollorë, por pa ndonjë zgjedhje apo zgjidhje konkrete...

Ua thash por nuk me degjuan, per fat te keq! (Vazhdim)

0
Shkruan: Dervish ALIMI 1. Kontribut për debatin publik kushtetuto-juridik aktual (korrik, 2001) 

Flokët e thinjur të liderit

0
Shkruan: Arlind FARIZI Qe thinjur, lodhur, hartë i qe bërë fytyra ku lehtë gjindej ekuatori i mërzisë së të...

Politika shqiptare e preferon genjeshtren e embel perpara te vertetes se...

0
Shkruan: Dervish ALIMI Vite me pare, gjate qeverisjes VMRO-BDI, kur u morr vendimi per t'u ndertuar Autostrada Kercove-Oher, doli...