AI QË E KA TË MBJELLUR URREJTJEN DHE HELMIN BRENDA VETES, TË NJËJTËN DO TA NXJERRË EDHE JASHTA, SEPSE ÇDO ENË E NXJERR JASHTA ATE QË KA BRENDA!

0
290

Arsimimi nuk ka të bëjë fare me edukimin! Të “arsimuarit” i kemi gati dy dekada në pushtet dhe rezultatet nga puna e tyre i kemi të turpshme! Prandaj, kini kujdes se çfarë lexoni dhe prej kujt e dëgjoni; sot më shumë se kurrë e kemi kuptuar se me fjalë patriotike na kanë nënshtruar! Sot, më shumë se kurrë e kemi mësuar dhe pësuar, se titujt akademikë nuk të bëjnë aspak më të mençur dhe më të dalluar, po qe se Edukimin nuk e ke të mbjellur – para se me u shkolluar! Kujdes, nëse nuk lufton që të mbetesh NJERI, ti më kot bëhesh “akademik” dhe shkruan poezi!

✍️ Agron Sherifi