Basha: U përmbysën tre skenarët e rrezikshëm. U zbulua lidhja e vëllezërve siamezë Rama-Berisha

0
161

Ai gjithashtu theksoi se me qëndrimin e saj PD tregoi se është e vetmja parti që do të rikthejë vlerat në vend.

‘Berisha dhe Rama janë si dy vëllezër siamze. Berisha po kërkon ti bëjë shërbimin e tij Ramës që nuk e ka fshehur.

Punonjësit e policisë që u angazhuan për të rikthyer rëndin por padyshim që drejtuesit treguan se ishin të kapur nga Rama.

Ata pritën një orë e gjysmë pas lëshimit të deklaratave të ambasadave.

Me përmbysjen e këtyre tre skenarëve ,zaptimi ,gjakderdhjes dhe zbulimit haptas të lidhjes së vëllezërve siameze Rama Berisha ka një arsye për ta mbajtur kokën lart. / City24bd.com

Kemi që qëndruar në një ditë shumë të vështirë me një kulturë dhe guxim për tu admiruar dhe të provojmë se jemi e vetmja forcë që ka vlerat dhe me të cilën Shqipëria dhe shqiptarët mund të ecin përpara.