More

  Analizë

  18 Vs (pa)përgjegjshmëria

  👈18 Vs (pa)përgjegjshmëria Një gazetar i njohur para 2 ditëve deklaroi kësisoj: ”…mendoj që deri në moshën 18 vjeçare personat konsiderohen të papërgjegjshëm për të...

  Në diktaturë heshtje, në demokraci skllavëri, si s’kemi turp të kërkojmë nga Zoti drejtësi!

  Të frustuar dhe të shqetësuar se si arritëm në një pikë ku dëgjojmë për çdo ditë lajmet e trishta të cilat na shoqërojnë, në...

  FYERJA DHE MANIPULIMI I SKAJSHËM ME SHOQËRINË NË RMV!

  Në vendin ku vazhdimisht thirremi në emër të “demokracisë”, ironia ka arritur kulmin e saj si në rrafshin ekonomik, kulturor, tradicional, kombëtar, tolerancës ndërfetare...

  Demokracia e shekukllit 21 quhet ndryshe edhe hipokrizi

  Demokracia e shekukllit 21 quhet ndryshe edhe hipokrizi dhe kjo per shkak se ajo nuk gjen zbatim askund tjeter, veçse ne leter! Andaj, nuk...

  AI QË E KA TË MBJELLUR URREJTJEN DHE HELMIN BRENDA VETES, TË NJËJTËN DO TA NXJERRË EDHE JASHTA, SEPSE ÇDO ENË E NXJERR JASHTA...

  Arsimimi nuk ka të bëjë fare me edukimin! Të “arsimuarit” i kemi gati dy dekada në pushtet dhe rezultatet nga puna e tyre i...

  Rrefimi dhe apeli im: Vota ime eshte per Kercoven shqiptare

  Shkruan: Dervish ALIMI Une gjithmone jam udhehequr nga obligimi per te dhene kontributin tim modest per te miren e kombit tim perpara te mires se...

  Duam apo sduam ky është Kryeministri i gjithë shqiptarëve!🇦🇱

  Duam apo sduam ky ështëKryeministri i gjithë shqiptarëve!🇦🇱 Tetë vjetë me radhë të duruam,si në vuajtje dhe në gëzime.Të përkdhelëm , të shamë! dhe shumë...

  Ka disa përpjekje që japin shenja se qeveria e MV synon të përdorë “faktorin” shqiptar këtu, në Kosovë dhe Shqipëri, në intrigën e saj...

  Ka disa përpjekje që japin shenja se qeveria e MV synon të përdorë "faktorin" shqiptar këtu, në Kosovë dhe Shqipëri, në intrigën e saj...

  ARGATET E MIRESEARDHUR

  Tash është momenti e argatëve të partive popullorepër t’i ruajtur më tej trojet shekullorePartitë me aktivista forcën e tyre e treguanedhepse qytetarin e thjeshtë...

  Ballina e librit më të ri “Ndikimi i Rusisë në Ballkanin Perëndimor”. Recenzentë prof.dr. Anton Panchev dhe prof.dr. Etem Aziri. Botues: Instituti i...

  Në vijim vlerësimi i Dr. Anton Pançevit.Studimi “Ndikimi i Rusisë në Ballkanin Perëndimor” është ndër librat më të rëndësishëm në fushën e gjeopolitikës sa...

  Latest articles

  Newsletter

  Subscribe to stay updated.