More

  Analizë - Faqe 3

  FYERJA DHE MANIPULIMI I SKAJSHËM ME SHOQËRINË NË RMV!

  Në vendin ku vazhdimisht thirremi në emër të “demokracisë”, ironia ka arritur kulmin e saj si në rrafshin ekonomik, kulturor, tradicional, kombëtar, tolerancës ndërfetare...

  Demokracia e shekukllit 21 quhet ndryshe edhe hipokrizi

  Demokracia e shekukllit 21 quhet ndryshe edhe hipokrizi dhe kjo per shkak se ajo nuk gjen zbatim askund tjeter, veçse ne leter! Andaj, nuk...

  AI QË E KA TË MBJELLUR URREJTJEN DHE HELMIN BRENDA VETES, TË NJËJTËN DO TA NXJERRË EDHE JASHTA, SEPSE ÇDO ENË E NXJERR JASHTA...

  Arsimimi nuk ka të bëjë fare me edukimin! Të “arsimuarit” i kemi gati dy dekada në pushtet dhe rezultatet nga puna e tyre i...

  Rrefimi dhe apeli im: Vota ime eshte per Kercoven shqiptare

  Shkruan: Dervish ALIMI Une gjithmone jam udhehequr nga obligimi per te dhene kontributin tim modest per te miren e kombit tim perpara te mires se...

  Duam apo sduam ky është Kryeministri i gjithë shqiptarëve!🇦🇱

  Duam apo sduam ky ështëKryeministri i gjithë shqiptarëve!🇦🇱 Tetë vjetë me radhë të duruam,si në vuajtje dhe në gëzime.Të përkdhelëm , të shamë! dhe shumë...

  Ka disa përpjekje që japin shenja se qeveria e MV synon të përdorë “faktorin” shqiptar këtu, në Kosovë dhe Shqipëri, në intrigën e saj...

  Ka disa përpjekje që japin shenja se qeveria e MV synon të përdorë "faktorin" shqiptar këtu, në Kosovë dhe Shqipëri, në intrigën e saj...

  ARGATET E MIRESEARDHUR

  Tash është momenti e argatëve të partive popullorepër t’i ruajtur më tej trojet shekullorePartitë me aktivista forcën e tyre e treguanedhepse qytetarin e thjeshtë...

  Ballina e librit më të ri “Ndikimi i Rusisë në Ballkanin Perëndimor”. Recenzentë prof.dr. Anton Panchev dhe prof.dr. Etem Aziri. Botues: Instituti i...

  Në vijim vlerësimi i Dr. Anton Pançevit.Studimi “Ndikimi i Rusisë në Ballkanin Perëndimor” është ndër librat më të rëndësishëm në fushën e gjeopolitikës sa...

  Kush kujt do i ndihmoj ne zgjedhjet lokale?

  Zgjedhjet lokale 2021 Beteja e ashper per Komunen e Tetoves ndermjet partive politike shqiptare sidomos ndermjet Beses dhe BDI-se per kreun e qytetit, te cilet...

  Parathënie e romanit: “Një grua me emrin ANNA” Nga studiuesja dhe kritikja e letërsisë shqipe Dr. Rovena Mikeli VATA

  Autorja që në fillim të romanit vendos të na njohë me perceptimin e personazhit kryesor, ku shfaq “DILEMËN” e saj të shumëfishtë, në lidhje...

  Latest articles

  Newsletter

  Subscribe to stay updated.