More

  Qëndrime - Faqe 3

  Dhimo Kovaçi kryeministri i ri i ‘Severnës’!

  Shkruan: Medai SHAHOLLI Dhimo Kovaçi kryeministri i ri i 'Severnës'! qyfyre bulevardi Sonte vonë pas shumë debatesh pritet që parlamenti i 'Severnës' të miratoj me një shumicë...

  Muhammedi Alejhi selam ka thënë: Do të vjen një kohë e vështirë, Ne vetëmse jemi në këtë kohë?

  Muhammedi Alejhi selam ka thënë: Do të vjen një kohë e vështirë , Ne vetëmse jemi në këtë kohë? Muhammedi Alejhi selam ka thënë: Do...

  18 Vs (pa)përgjegjshmëria

  👈18 Vs (pa)përgjegjshmëria Një gazetar i njohur para 2 ditëve deklaroi kësisoj: ”…mendoj që deri në moshën 18 vjeçare personat konsiderohen të papërgjegjshëm për të...

  Në diktaturë heshtje, në demokraci skllavëri, si s’kemi turp të kërkojmë nga Zoti drejtësi!

  Të frustuar dhe të shqetësuar se si arritëm në një pikë ku dëgjojmë për çdo ditë lajmet e trishta të cilat na shoqërojnë, në...

  VETËM DUKE QENË PLOTËSISHT TË PRANISHËM NË TË TASHMEN, MUND TA JETOJMË JETËN DHE T’I JAPIM KUPTIMIN E VËRTETË ASAJ!

  Në një botë të vrazhdë, ku të jetuarit bëhet nën presione të ndryshme nga ana e qeverive botërore, ku e gjithë bota është ndezur...

  PAPËRGJEGJËSIA, INJORANCA, AMULLIA INTELEKTUALE, NUK E PËRBËJNË SHTETIN LIGJOR, POR RËNIEN E TIJ!

  Autobusi rrotullohet në rrugën e Shkupit ku 16 persona vdesin dhe shumë të tjerë lëndohen, ndërsa organet e “drejtësisë” ende nuk kanë qartësim të...

  FYERJA DHE MANIPULIMI I SKAJSHËM ME SHOQËRINË NË RMV!

  Në vendin ku vazhdimisht thirremi në emër të “demokracisë”, ironia ka arritur kulmin e saj si në rrafshin ekonomik, kulturor, tradicional, kombëtar, tolerancës ndërfetare...

  Demokracia e shekukllit 21 quhet ndryshe edhe hipokrizi

  Demokracia e shekukllit 21 quhet ndryshe edhe hipokrizi dhe kjo per shkak se ajo nuk gjen zbatim askund tjeter, veçse ne leter! Andaj, nuk...

  AI QË E KA TË MBJELLUR URREJTJEN DHE HELMIN BRENDA VETES, TË NJËJTËN DO TA NXJERRË EDHE JASHTA, SEPSE ÇDO ENË E NXJERR JASHTA...

  Arsimimi nuk ka të bëjë fare me edukimin! Të “arsimuarit” i kemi gati dy dekada në pushtet dhe rezultatet nga puna e tyre i...

  Rrefimi dhe apeli im: Vota ime eshte per Kercoven shqiptare

  Shkruan: Dervish ALIMI Une gjithmone jam udhehequr nga obligimi per te dhene kontributin tim modest per te miren e kombit tim perpara te mires se...

  Latest articles

  Newsletter

  Subscribe to stay updated.