More

  Universitet

  Në 27-vjetorin e fillimit të ligjëratave të para u promovua Monografia e Universitetit të Tetovës

  Me rastin e shënimit të 27-vjetorit të fillimit të ligjëratave të para, Universiteti i Tetovës e promovoi Monografinë, gjatë periudhës kohore 1994/95 - 2004/2005....

  Asistenti i UT-së Mr. Sc. Dardan Dehari do të garojë në Lojërat Olimpike Dimërore Pekin 2022

  Skiatori i njohur nga Tetova, njëherazi edhe asistent në Universitetin e Tetovës, në Fakultetin e Kulturës Fizike, Mr.Sc. Dardan Dehari do të merr pjesë...

  Studentët e UT-së morën pjesë në ligjëratën e mbajtur nga Presidenti Ilir Meta

  Më 11 janar 2022, një grup i studentëve nga Universiteti i Tetovës “Fadil Sulejmani” morën pjesë në ligjëratën që e mbajti Presidenti i Republikës...

  17 dhjetor 2012 | Fjala e Prof. Dr. Fadil Sulejmanit, laureat i çmimit “Doctor Honoris Causa” i Universitetit Shtetëror të Tetovës

  Të nderuara zonja dhe zotërinj,Ju përshëndes dhe ju dëshiroj mirëseardhje të gjithëve në këtë manifestim kulturor të Përvjetorit XVIII të Universitetit të Tetovës!I nderuari...

  NJOFTIM PËR SHTYP

  Njoftohet opinioni publik se, sot, më 1 dhjetor 2021, u mbajt mbledhja konstituive e Senatit të Universitetit të Tetovës. Procedura përkatëse për konstituimin e Senatit...

  Në UT u organizua Seminari XV Ndërkombëtar i Albanologjisë

  “Shqiptarët dhe kultura e kujtesës” ishte tema boshte e Seminarit XV Ndërkombëtar të Albanologjisë, i cili i zhvilloi sot punimet në Universitetin e Tetovës....

  Profesori i Universitetit të Tetovës në top 2% e listës së shkencëtarëve më produktiv në botë për vitin 2021 sipas studimit të Standfort University

  Profesori i programit studimor të Fizikës në Fakultetin e Shkencave Matematike – Natyrore në kuadër të UT-së, Doc. Dr. Kimet Jusufi, i cili ka...

  Shqiptarja nga Dibra, studentja më e mirë e mjekësisë në Universitetin e Bristolit në Angli

  Donika Klenja mbaroi studimet për “Mjekësi molekulare dhe qelizore” në ” “Universitetin e Bristolit ” duke u graduar me diplomën “First Class” si dhe...

  Në UT u mbajt Konferenca Ndërkombëtare me temë: “Përdorimi efektiv i artit dhe teknologjisë krijuese në kultivimin dhe tregtimin e luleve”

  Në UT u mbajt Konferenca Ndërkombëtare me temë: “Përdorimi efektiv i artit dhe teknologjisë krijuese në kultivimin dhe tregtimin e luleve”Universiteti i Tetovës ishte...

  Në Universitetin e Tetovës u shënua Dita Botërore e Ushqimit

  Në Universitetin e Tetovës u shënua Dita Botërore e UshqimitFakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit i Universitetit të Tetovës e shënoi Ditën Botërore...

  Latest articles

  Newsletter

  Subscribe to stay updated.