More

  Universitet - Faqe 2

  UT përfiton pajisje të reja laboratorike për laboratorin e Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit

  Laboratori i Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit i Universitetit të Tetovës sot u furnizua me pajisje të reja laboratorike me vlerë prej...

  U zgjodhën dy anëtarë të Senatit të Universitetit të Tetovës nga Fakulteti Filologjik

  Shkruan: Prof.dr. Arburim Iseni Më 20 maj 2021, në mbledhjen e mbajtur të Këshillit mësimor-shkencor të Fakultetit Filologjik, nga katër anëtarë të propozuar për anëtarë...

  Veprimtaria hulumtuese e Universitetit të Tetovës realizohet në përputhje me kriteret shkencore

  Veprimtaria hulumtuese e Universitetit të Tetovës realizohet në përputhje me kriteret shkencoreUniversiteti i Tetovës e ndjek me vëmendje publikimin e “informacioneve”, që hedhin dyshime...

  Universiteti i Tetovës e shënoi 26 – vjetorin e ligjëratave të para

  Universiteti i Tetovës, sot e shënoi 26-vjetorin e fillimit të ligjëratave të para. 26 vjet më parë, ëndrra e kahmotshme e shqiptarëve të vendit...

  Ranglista e re e Webometrics: UT shënon ngritje prej 1020 vendesh dhe mban vendin e tretë në nivel nacional

  Në ranglistën e Webometrics, Universiteti i Tetovës është ngjitur në pozitën e tretë në nivel nacional, ndërsa në nivel botëror Universiteti ynë ka shënuar...

  UT e shënoi 26-vjetorin e themelimit, veprimtari z. Ali Ahmeti u laureua me titullin Doctor Honoris Causa

  Universiteti i Tetovës, me një ceremoni solemne, duke respektuar të gjitha masat anti-covid e shënoi 26-vjetorin e themelimit të tij. Për nder të kësaj...

  Gëzuar festën e Krishtlindjeve

  Në emër të stafit akademik, studentëve dhe të punësuarve të tjerë në Universitetin e Tetovës dhe në emrin tim personal, të gjithë besimtarëve të...

  Gëzuar Vitin e Ri 2021

  Të nderuar miq, Në emrin tim, të stafit akademik dhe të studentëve të Universitetit të Tetovës Jua uroj Vitin e Ri 2021, duke Ju dëshiruar...

  Latest articles

  Newsletter

  Subscribe to stay updated.