More

  Shëndet

  COVID-19 shkakton dëmtim akut të veshkave

  Nga Alket Koroshi, mjek nefrolog Raportet e hershme kanë treguar se dëmtimi akut i veshkës (AKI) dhe anomalitë e tjera të veshkave janë të lidhura...

  Simptoma e çuditshme e COVID-19

  Shumica e njerëzve që preken nga COVID-19, por i mbijetojnë virusit nuk u garantohet gjithmonë një shërim i plotë. “Ndërsa shumica e personave me...

  Latest articles

  Newsletter

  Subscribe to stay updated.