Duam apo sduam ky është Kryeministri i gjithë shqiptarëve!🇦🇱

0
439

Duam apo sduam ky është
Kryeministri i gjithë shqiptarëve!🇦🇱

Tetë vjetë me radhë të duruam,si në vuajtje dhe në gëzime.
Të përkdhelëm , të shamë! dhe shumë prej nesh të uruam në misionin tënd

Vitet ikin , koha kalon, të gjithë ne e shikojmë
që Shqipëria jonë dita ditës ndryshon, pavarësisht se disa nuk duan ta pranojnë

Vitet ikin, koha kalon edhe këtë katër vjeçar ne bashkë do ta kalojmë
,Ndoshta prapë, ne do të durojmë edhe një katër vjeçar tjetër!,
Ndoshta akoma edhe një tjetër.
Ndoshta për gjithë jetën,
dhe kjo varet nga ju.

E dimë se nuk është e lehtë të mbash
mbi shpatulla fatin e një kombi të tërë.
Këtë ju e dinit shumë mirë. dhe vetë ju,
e morët këtë barrë kaq të rëndë mbi supet tuaja, nuk ta ngarkuam ne me pahir

Nga ju duam;, veçëse të vazhdoni të punoni kështu siç e keni nisur. që Shqipëria, ta kthehet në një vatër të ngrohtë zjarri që Ne dhe Brezat e ardhshëm ta gëzojmë.
Të vazhdoni të punoni sipas traditave që vendi të mos bjerë në duart e banditave 👌🇦🇱

https://www.facebook.com/100011261562556/posts/1509009286151109/