Foshnja e parë e lindur në Zvicër më 2021-ën është shqiptare

0
343

Foshnja e parë e 2021-tës në Zvicër është e nacionalitetit shqiptar.

“Foshnja e parë e vitit 2021 në Zvicër lindi më 1 janar 2021 në 00:00 në Spitalin Universitar të Bazelit”, njoftoiSpitali Universitar i Bazelit, duke dhënë detaje për vajzën.

“Nejla është e gjatë 44 cm dhe peshon 2,440 gram”.

Në ora 3.15 të mëngjesit në Spitalin Baden Cantonal (KSB), pastaj lindi djali Janis Manuel. “Mirësevini Janis Manuel!”, e përshëndeti Spitali foshnjën në Facebook.

Disa orë më vonë vazhduan njoftimet. “Mamitë dhe mjekët tanë kishin duart plot natën e kaluar, sepse fëmijët lindën në 7:15 të mëngjesit”, vazhdon spitali me urimet për një fillim të mbarë të jetës për bebet, shkruan 20min.ch.

TETOVA SOT