Gjithë serbia në zi – Aleksandar Vuçiq përfundon në spital dhe ndahet lajmi i hidhur

0
285

Presidenti i Serbisē, Aleksander Vucic, nē orēt e vona ēshtē shtruar nē spi talin ush ta,rak nē Beograd pas disa pro bIemeve kardi,ake.Nē mesditēn e sotme ka folur kēshill,tarja e tij, duke treguar qē gjendja e Vucic ēshtē stabile, dhe se do tē mbahet nē spi tal pēr kujdes shtesē..

Kēshilltarja pēr media e presidentit tē Serbisē, Aleksandar Vuçiq,Suzana Vasiljeviq, ka thēnē se gjendja e tij nuk ēshtē e mirē dhe se pēr kētē ēshtē dashur tē anu lojē disa takime nē ditēt nē vijim, shkruan B92 tē mērkurēn.Ajo ka pēr,mendur edhe gjendjen nē Kosovē si arsye pēr pēr keqē,simin e shēndetit tē Vuçiqit.“Kēshtu qē kemi vendosur, nē fakt mje kēt i kanē pro,pozuar qē tē ndalet dhe tē pushojē pak”, ka thēnē ajo./worldreports24hr.com