“Ilir Meta do të shpallet Non Grata”, presidenti i shkarkuar reagon për herë të parë…

0
197

Ilir Meta i është përgjigjur dilemave që qarkullojnë se ai është politikani i radhës i shpallur “Non Grata” nga Amerika.
Presidenti i shkarkuar nga Kuvendi ftoi çdo ambasador të huaj që ta bëjnë publike mesazhin për Ilir Metën.
“Nëse ka ndonjë palo ambasadë apo palo shtet që ka zgjedhur një palo politikanë për t’i dërguar mesazhe Ilir Metës. Kush ka një mesazh për Ilir Metën le t’ia thojë direkt Ilir Metës dhe do marrë përgjigjen ashtu siç e meriton. Unë jam këtu, jam “super grata””, tha Meta.

Burimi: alb7news7.blogspot.com