Ja sa shitet një votë!!!

0
222

Nëse në zgjedhjet e mëherëshme një votë është blerë për 600 deri në 1000 denarë nga ajo që është bërë e ditur sot kjo ka ndryshuar. Si duket vlera e blerjes së votës është rritur dukshëm. Nga ajo që kanë raportuar mediat dhe MPB, nga rastet që janë zënë në flagrancë vota nga persona të ndryshëm blihet në vlerë nga 2000 denarë deri në 3000 denarë (50 euro). Mirëpo duke logjikuar sipas praktikave të mëherëshme në ditën e zgjedhjeve “vlera” e shitjes së votës kalon dyfishin apo trefishin e ditëve të mëhershme./monitor.mk