Ja se cfare e pret Kosoven dhe Albin Kurtin ne vitin 2022!

0
175

Ja se cfare e pret Kosoven dhe Albin Kurtin ne vitin 2022!Zonja Meri tregon se çka e pret Kosovēn nē 2022-ēn, e pērmend edhe Kurtin.Astrologia Meri Shehu ka bērē njē parashikim pēr Kosovēn nē vitin qē sapo erdhi.

Ajo pēr Klankosova.tv tha se gjatē 2022-ēs, sipas parashikimeve astrologjike, Kosova do tē ketē shumē fat, madje tha se ky vit i ri ka tē bējē me ekonominē.

Veç kēsaj, Shehu e cila ka studiuar pēr astrologji nē Greqi, tha se periudha kur kryeministri Albin Kurti mund tē pērforcojē veten, do tē jetē gjatē majit deri nē tetor.“Kosova si shtet ēshtē shenjē e Ujorit. Viti 2022 do tē jetē vit qē ka tē bējē me Ekonominē.

Do ketē ndryshime tē mēdha nē muajt e parē tē vitit deri nē maj. Nēse deri nē kētē periudhē nuk bēhen lēvizjet e duhura do tē ketē zhgēnjime tē cilat nēse nuk kuptohen, do tē vazhdojnē gjatē gjithē vitit.

Periudha kur kryeministri Albin Kurti nē shenjēn e Dashit mund tē pērforcojē veten, do jetē gjatē majit deri nē tetor. Por duhet tē jeni tē vēmendshēm qē kjo tē kthehet nē sukses dhe jo prapē nē zhgēnjim deri nē fund tē vitit, por di qē Kosova do tē ketē shumē fat nē vitin 2022”, tha Zonja Meri pēr Klankosova.tv.

Ja se cfare e pret Kosoven dhe Albin Kurtin ne vitin 2022!Zonja Meri tregon se çka e pret Kosovēn nē 2022-ēn, e pērmend edhe Kurtin.Astrologia Meri Shehu ka bērē njē parashikim pēr Kosovēn nē vitin qē sapo erdhi.

Ajo pēr Klankosova.tv tha se gjatē 2022-ēs, sipas parashikimeve astrologjike, Kosova do tē ketē shumē fat, madje tha se ky vit i ri ka tē bējē me ekonominē.

Veç kēsaj, Shehu e cila ka studiuar pēr astrologji nē Greqi, tha se periudha kur kryeministri Albin Kurti mund tē pērforcojē veten, do tē jetē gjatē majit deri nē tetor.“Kosova si shtet ēshtē shenjē e Ujorit. Viti 2022 do tē jetē vit qē ka tē bējē me Ekonominē.

Do ketē ndryshime tē mēdha nē muajt e parē tē vitit deri nē maj. Nēse deri nē kētē periudhē nuk bēhen lēvizjet e duhura do tē ketē zhgēnjime tē cilat nēse nuk kuptohen, do tē vazhdojnē gjatē gjithē vitit.

Periudha kur kryeministri Albin Kurti nē shenjēn e Dashit mund tē pērforcojē veten, do jetē gjatē majit deri nē tetor. Por duhet tē jeni tē vēmendshēm qē kjo tē kthehet nē sukses dhe jo prapē nē zhgēnjim deri nē fund tē vitit, por di qē Kosova do tē ketē shumē fat nē vitin 2022”, tha Zonja Meri pēr Klankosova.tv.