Kim Mehmeti: Nëse do isha banor i Prishtinës, pa mëdyshje do votoja për Arben Vitinë!

0
217

Kim Mehmeti: Nëse do isha banor i Prishtinës, pa mëdyshje se do votoja për Arben Vitin!

Të zgjedhurit tanë e shpërfaqin edhe përgjegjësinë ndaj vetvetes, vetëdijen tonë politike si dhe, shumëçka tjetër që ka të bëjë me votuesit e tyre.

Arben Vitia është ndër të paktit politikanë shqiptarë që njoh unë, e që e ka kuptuar se votuesit janë punëdhënës e të zgjedhurit, e jo zgjedhësit shërbëtorë të tij.

Andaj do ndjehesha mirë nëse do më përfaqësonte një politikan si Arben Vitia. (Kim Mehmeti)

Burimi: diasporashqiptaree.com