Komandanti i FSK-së i përgjigjet Serbisë për kërcënimet me luftë: “Ushtria e Kosovës është këtu dhe gati!”

0
234

Komandanti i FSK-së, gjenerali Rrahman Rama në një intervistë për “AbcNews”, foli për arritjet dhe sfidat e Forcës së Sigurisë, ndërsa kishte një përgjigje të drejtpërdrejtë edhe për Serbinë që në muajt e fundit ka këcrënuar disa herë për lutfë.

Këcrënimet e Serbisë për lutfë, gjegjësisht të presidentit serb, Aleksandar Vuçiq, kanë qenë të shumta në muajt e fundit, por në rast “të një çmendurie të Beogradit për të hyrë në kufi”, a është gati ushtria e Kosovës të përgjigjet?

“Ne jemi këtu, jetojmë këtu dhe çdo nevojë që ka Kosova, jemi të gatshëm t’i përgjigjemi, jo vetëm Serbisë, por kujtdo që cenon sovranitetin e vendit, ky është misioni kushtetues i vendit”, tha gjenerali. LAJMI I PLOTE