Kosovë: Pasuria e vjedhur nga politika do t’iu kthehet qytetarëve

0
184

Qeveria e Kosovës ka miratuar Projekt-ligjin për verifikim dhe konfiskimin e pasurisë pa justifikuar, njofton agjencia e lajmeve INA.

Me këtë ligj, të ata politikanë dhe funskionarë që kanë bërë pasuri miliona euro do tu konfiskohet sipas procedurave ligjore.

Kryetari i Parlamentit, Glauk Konjuvca tha se, e mirëpret themelimin e Byrosë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme.

“Si kryetar i Kuvendit do të kujdesem që, për shkak rëndësisë së këtij ligji, ai të trajtohet me prioritet.

Pasuria e pajustifikueshme duhet të konfiskohet dhe t’u kthehet qytetarëve”,u shpreh Konjuvca. (INA)