Kryeqendër E Ballkanit Jo Më Greqia Por Shqipëria!: Marrëveshje Historike Për Bazat Uahtarake Në Shqipëri!

0
249

Pas arritjes së marrveshjes ndërmjet Republikes së Shqiprisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Shqipëria do të jetë kryeqendra e Ballkanit për bazat e SHBA-ve dhe NATO-së,tani më kanë filluar të zbarkojne arsenalin.

Ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka gjatë vizitës në SHBA zhvilloi një takim me sekretarin e Mbrojtjes James Mattis. Gjatë takimit Xhaçka kërkoi nga SHBA që NATO të ndërtojë një bazë ushtarake në Shqipëri për të demonstruar se kjo zonë nuk harrohet nga aleatët.Hvp videvnn 5 sekonda dhe shfaqen pamjet eksklvzive. /global-news24hr.com