Kush kujt do i ndihmoj ne zgjedhjet lokale?

0
291

Zgjedhjet lokale 2021

Beteja e ashper per Komunen e Tetoves ndermjet partive politike shqiptare sidomos ndermjet Beses dhe BDI-se per kreun e qytetit, te cilet njeherit jane edhe ne koalicion qeveritar mund te çoje edhe ne prishjen e qeverise pas numerimit te votave!
Fati i kryetarit te ardhshem mvaret nga pazarlleqet e fshehta te liderve partiak se çka do te marin dhe japin si “kunder shperblim” dhe vota e pales maqedone. Duam apo s’duam ky eshte skenari sa une mund ta kuptoj politiken edhe pse thone se politika eshte “kurve”.
Humbja ose fitorja e Tetoves mund te çoje ne pikpyetje edhe ekzistimin ose shkatrimin e ndonje prej partive politike.

Shkruan: Irfan Amzai