Lajm I Hidhur Për Haradinajn Kërkohet Të Ngritet Aktakuzë Ndaj Tij Kjo Është Arsyeja

0
153

Gani Qarri në një prononcim për gazetën “Bota sot” kërkoi që për këtë vepër t’iu ngritët akta -‘kuzë edhe ish-kryeministrit Ramush Haradinaj dhe ish-presidentit Hashim Thaçi. Ish-ministrja Hoxha, së bashku më ish-shefin e prokurimit të kësaj ministrie, Fitim Mustafa, dhe tre ish-sekretarët: Demush Shasha, Nuhi Osmani e Kushtrim Cukaj, aku-‘zohen për veprën penale: “kepërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”. 

Sipas tij, të gjitha këto ndodhën me dijeninë dhe miratimin e Thaçit dhe Haradinajt, këto akuzohen se i kanë paguar 168,000 euro një kompanie lobimi me seli në Paris, që kishte promovuar idenë se “modifikimi i territorit” mund të jetë një zgjidhje në dialogun Kosovë-Serbi.

Burimi: lajme.buzz