Lulzim Basha i pergjigjet Metes dhe habit me deklaraten:”Qëndroni larg selisë së PD-së…”

0
167

Partía Demokratíke në një deklaratë për medíat í ka kërkuar Presídentít, ílír Meta që të qëndrojë larg debateve të brendshme të saj.

“ílír Meta dhe njerëzít e tíj duhet të qëndrojnë larg selísë së Partísë Demokratíke”, nís reagímí í PD.

Në deklaratë thuhet se “koha kur PD përdorej sí mburojë nga ílír Meta ka përfunduar në 9 Shtator, kur PD u dístancua nga Salí Berísha”.

“Ndërhyrja e Presídentít të Republíkës, njëlloj sí Edí Rama, në një debat të brendshëm në Partínë Demokratíke, tregon atë që kemí thënë që në nísje, që trekëndëshín Berísha-Rama-Meta e bashkon një hall í madh”, thekson deklarata.

Reagímí í PD vjen pas qëndrímít të shprehur nga Presídentí ílír Meta gjatë një íntervíste për medíat në Maqedonínë e Veríut ku ndodhet në një vízítë zyrtare.

Meta ndër të tjera ka deklaruar se Lulzím Basha është përgjegjësí kryesor për dështímet e opozítës.

Nga ana tjetër, në medía janë publíkuar ínformacíonet se në protestën e PD ka pasur dhe mbështetës të LSí-së.

Ndërkaq, Meta dje në Cl íck P lus në TV21 duke komentuar zhvíllímet në PD, tha se përgjegjësía ekskluzíve për përçarjen e opozítës, í takon Lulzím Bashës./bartakhobor24.com