Policia shpëtoi një grua nga ujërat e Vardarit

0
337

Një grua e moshës 67 vjeçe paradite është shpëtuar nga përmbytja në ujërat e Vardarit dhe është dërguar në Spitalin e qytetit “8 Shatori” te e cila nuk janë konstatuar lëndime.

Siç ka njoftuar MPB-ja, sot në orën 10:16, menjëherë pas marrjes së njoftimit nga SPB Shkup se ka pasur person të gjinisë femërore në lumin Vardar, në afërsi të një hoteli në Shkup. Nëpunës policor nga policia intervenuese kanë hyrë në ujërat e Vardarit dhe kanë nxjerrë gruan të cilës i është ofruar ndihmë e parë dhe është dërguar në SPQ.