Mehaj: Zoti e bekoftë përjetësisht miqësinë e Kosovës me SHBA-në e të paqim gjithmonë Gjeneral Clark

0
1077

Postimi i plotë i Ministrit Mehaj:

Mirë se erdhe Heroi ynë, Gjenerali ynë historik, Wesley Clark! Fitimtari i betejës vendimtare për fatin e vendit dhe popullit tim! Fitimtari i betejës për të Vërtetën dhe të Drejtën përballë mizorisë dhe barbarisë!

Mirë se erdhe në shtëpinë tuaj pranë njerëzve që të duan aq shumë!

Mirë se erdhe në Kosovën dhe qytetarët e saj të bekuar me ty dhe SHBA-në! Rrugëtimi me ju drejtë vizionit tonë është garanca më e fuqishme për sukses të sigurt!

Zoti e bekoftë përjetësisht miqësinë e Kosovës me SHBA-në e të paqim gjithmonë Gjeneral Clark!

Burimi: Lajmishqip.net