Merkel ushtria serbe ska shansa më të kthehet në Kosovë, sepse Kosova ka Ushtri!

0
671

Kancelarja gjermane, Angela Merkel, i ka komunikuar se ma ska mundesi te hysh ne Kosove sepse Kosova ka ushtrin e vet.

Merkeli i ka thënë Serbisë se vetëm një hap nëse kalon sërbia në territorin e Kosovës, ushtria gjermane nuk do të kursej. “Nuk jemi te interesuar per luftë, por neve na intereson që ballkani të jetë në paqe “Nuk duam përseri luftë midis Kosovës dhe Serbisë, pasi mund të destabilizohet rajoni, por ne jemi të gatshëm për të vepruar nëse kjo fillon”. https://newstoday48hr.com/