Ngrihet alarmi në Beograd!! Kosova nënshkruan marrëveshje me Kroacinë Për blerje armësh për forcimin e Ushtrisë

0
219

Në duart e ushtarëve të Kosovës, së shpejti pritet të jenë ar më e pajisje të ndryshme, prodhim kroat.

Ato do të vijnë, përmes realizimit të marrëveshjes mes dy vendeve për blerjet ushtarake “Shtet me Shtet.

Kjo u paralajmërua nga Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, pas takimit me homologun e tij kroat, Mario Banozic.Një ujdi e tillë sipas ish-Komandanti të Forcës së Sigurisë së Kosovës, Kadri Kastrati, është shumë e dobishme për vendin.Arsye për këtë, ky thotë se është përvoja ushtarake dhe prodhuese e shtetit të afërt.

Burimi: republikalajm.com