Një jetë më e mirë për të gjithë qytetarët!

0
199

Nga Likova vazhduam në Kumanovë dhe bashkë me qytetarët vulosëm Agjendën e blertë sepse shumë punë na presin në mandatin e ri.

Një jetë më e mirë për të gjithë qytetarët, në të gjitha vendbanimet në vend.

Programi i BDI-së parasheh punë, cilësi dhe garancë që të dëgjohet edhe zëri i qytetarëve.

Vepro drejtë, voto blertë!
Rrethoni numrin 3! Voto Arta Mehmeti Ademi për bartëse të Listës në Kumanovë
💚🗳3️⃣✅

https://www.facebook.com/454337564602783/posts/4380380808665086/