Patrulla Në Kufirin Mes Kosovës Dhe Serbisë: Policia E Kosovës Bashkë Me Ushtrinë Turke Të KFOR-It

0
224

Gjatë patrullimit të përbashkët, ata ishin edhe në ku.firin Kosovë-Serbi.

Këtë e bëri të ditur Ministria e Mbrojtjes së Turqisë përmes një postimi në Tëitter. “Presidenca jonë e Delegacionit të Përfaqësimit Turk të Kosovës kreu kontroll të përbashkët rrugor me poIicinë e Kosovës brenda fushës së operacionit KFOR.

(Forca e Kosovës / Forca e Kosovës) ndërmjet 17-21 Dhjetor 2020. Përveç kësaj, aktivitete të pavarura të patrullimit në ku.firin Kosovë-Serbi”, thuhej në postimin e Ministrisë së Mbrojtës turke./global-news24.com