Pini Lëng Selinoje Çdo Mëngjes Keto 6 Gjëra Do U Ndodhin Në Trupin Tuaj..?!

0
294

Pak nga ne e dime se Selinoja është shumë e pasur me fibra, e cila mund të na bëjë të ndjehemi të ngopur. Kjo është arsyeja pse ne nuk mund të hamë shumë prej saj në një vakt. Kur bëjmë lëng, ne i heqim fibrat dhe mund të shtrydhim rreth një gjysmë tufë në një gotë.

Duke marrë parasysh që selinoja është e pasur me vitamina, minerale dhe gjëra të tjera, ky lëng nuk është vetëm një pije e shijshme, por është edhe një shtesë shumë e shëndetshme për një dietë të rregullt.Lëngu i selinosë ka pak sheqer dhe kalori dhe, ndryshe nga lëngjet e tjera të frutave dhe perimeve, një gotë lëng ka më pak sheqer dhe kalori sesa një karotë me madhësi të mesme. Ju lutemi, mbani në mend se fibra është thelbësore për mirëqenien tonë dhe lëngu i selinosë nuk duhet të përdoret kurrë në vend të një vakti. Gjithashtu, sigurohuni që të kontrolloni bonusin në fund. Ne gjithmonë kërkojmë mënyra të ndryshme për të qëndruar të shëndetshëm dhe me zor preom t’ju flasim për përfitimet e këtij lëngu.

Parandalon problemet e shikimit. Selinoja është shumë e pasur me vitaminë A dhe kjo vitaminë luan një rol kritik për shikimin. Mbron sipërfaqen e syrit nga bakteret dhe viruset. Vitamina A gjithashtu ndihmon për të parandaluar zhvillimin e problemeve të shikimit të lidhura me moshën si kataraktet./the24hrnews com