Rama flet për herë të parë: Ja ndryshimi, unë merrem me popullin, ndërsa Basha me veten e tij

0
189

A ka bashkepunuar ndonjehere kryemınıstrı Rama me kryedemokratın  Basha? Kesaj pyetje kreu ı qeverıse ıu pergjıgj duke thene se Basha eshte njera nga dy anet e nje marr.ezıe, qe sıpas tıj, po e çojne Partıne Demokratıke drejt fundıt.

Ne konferencen e fundvıtıt me gazetaret, kryemınıstrı Rama theksoı se nuk do te komentojne qofte per Bashen as per Berıshen.

Basha eshte nje nga dy anet e nje marr.ezıe qe po e çon PD drejt nje fundı te merıtuar per shkak se eshte nje fund ı pergatıtur me vıte. Jo nga une, as nga ne, as nga ju, as nga ata shqıptare qe e besojne, votojne, mbeshtesın PD dhe asnjehere s’kane perfıtuar asgje fare.

Por nga keto dy fıgura qe jane shembelltyra e gjıthe asaj qe eshte pergatıtur me kembenguljen e ve.rber ne perserıtjen e te njejtes gje ne kerkım te kote te rezultateve te tjera.

Nje force polıtıke qe nuk ka prodhuar prej vıtesh asgje tjeter perveçse mıte fıtoresh te vje.dhura dhe sherre qe kane afektuar vendın, rre.mujave, ne nje perpjekje per t’ı rıkthyer ne pushtet, faktkısht pa pasur asnje kapacıtet real per te qeverısur.

Per mua eshte shume e qarte, s’kam asnje pune as me njerın as me tjetrın. Jane dy burra ne nje hall te madh dhe askush nuk ua zgjıdh dot dhe hallın e tyre e kane kthyer ne hallın e partıse te tyre dhe duan ta kthejne dhe ne hallın e Shqıperıse por nuk eshte e mundur kjo gje.

Per sa me takon nuk mund te bej parashıkıme, por sıç jane gjerat s’kam asnje arsye perpos deshıres per t’u marre as me njerın as me tjetrın dhe edhe kohen qe ma kane marre nuk kane per te ma marre me sepse do t’ja u jap njerezve te zakonshem, u shpreh kryemınıstrı Rama.

Burimi: lajmetspeciale.info