“Shërbimi sekret po i përcjell në mënyrë antiligjore Zijadin Selën dhe Afrim Gashin” (Foto)

0
271

Burime partiake në ASH dhe AAA shprehin dyshime se liderët e partive të tyre, Zijadin Sela dhe Afrim Gashi, po përcillen në mënyrë antiligjire nga Shërbimi sekret.

“Dyshimet tona u konfirmuan sot kur në mediumet maqedone të afërta me policinë u paraqitën fotografi të Selës dhe Gashit nga një restorant, ku shihet se foto është bë fshehurazi. Me këtë foto pretendohej se Mickovski është takuar vetëm me Selën edhe pse kjo nuk është e saktë, sepse të martën pati edhe takim Mickovski-Gashi”, thonë nga koalicioni ASH-AAA./lideri.mk