Urime! Nga SHBA Vjen Lajmi I Madh Për Ushtrinë E Kosovës

0
181

Mehaj tutje ka thënë se FSK-ja do të jetë në ko ordinim të plotë me SHBA-në dhe vendet e tjera partnere duke shtuar se Forca e Sigurisë së Kosovës do të jetë gjithënjë në shërbim tëqytetarëve.

Ndërkaq ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Philip Kosnett ka premtuar bashkëpunim të mëtutjeshëm me FSK-në “Ambasadori Kosnett premtoi se SHBA përmes bashkëpunimit me Armatën e SHBA-ve Gardën Kombëtare të Ajovës dhe programeve tjera sikur edhe deri më tash do të vazhdojë partneritetin me Ministrinë e Mbrojtjes dhe FSK-në.

Në fund të dy ishin të një qëndrimi që të intensifikohet edhe më tej bashkëpunimi bilateral në mes dy vendeve partnere në fushën e sigurisë dhe mbrojtjes” thuhet në komunikatën e Ministrisë së Mbrojtes.

Mehaj tutje ka thënë se FSK-ja do të jetë në ko ordinim të plotë me SHBA-në dhe vendet e tjera partnere duke shtuar se Forca e Sigurisë së Kosovës do të jetë gjithënjë në shërbim tëqytetarëve.

Ndërkaq ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Philip Kosnett ka premtuar bashkëpunim të mëtutjeshëm me FSK-në “Ambasadori Kosnett premtoi se SHBA përmes bashkëpunimit me Armatën e SHBA-ve Gardën Kombëtare të Ajovës dhe programeve tjera sikur edhe deri më tash do të vazhdojë partneritetin me Ministrinë e Mbrojtjes dhe FSK-në./postlajme.net