Ushtria e Kosovës ika dy inxhinierë të fluturimit

0
191

Behar Zeqiri dhe Labinot Gashi janë dy nënoficerët e Forcave të Sigurisë së Kosovës e të cilët janë janë bërë dy inxhinierët e parë të fluturimit në kuadër të FSK-së.

Ata tashmë 1 vit kanë ndjekur dhe përfunduar me sukses trajnimin në Forcat Ajrore të Republikës së Turqisë.
Të diplomuar ata janë të gatshmë të shërbejnë me devotshmëri në Ushtrinë e Kosovës dhe për nevojat e FSK-së.

ju sjell pamje gjatë ceremonisë së diplomimit. /gazetamarsi.com